Sunday, December 20, 2009

Barang Tercicir 2


Kot ye pun dah tak sayang adik angkat, janganlah sampai buang kat tengah panas. Carik lah tempat yang redup sikit.

Siapa yang nak bertanggungjawab kalau beliau mengidap heat stroke ke nanti?

12 comments:

cik EPAL said...

heart stroke takpe...jangan kencing masin..susah nak sembuh karang..waakakakaka :D

phish said...

aittt...dh melekat dh cik epal kt blog lu..wakakakaka..terbaekkk bro

Cik LeYha~~~ said...

mati terseksa. hahha

hafizshinchan said...

Gua memang hangin sapa curik mainan gua ni...patutla semalam tak balik menatam mengkarung ni. Menatam ni dah seminggu tak mandi.

Luca De Ketiak said...

tak rupe adik angkat meor pun?

Brader Diego said...

Epal : bukan heart stroke, heat stroke. Nak tau apa itu sila tanya doktor kita, aminah

pH : gua memang takde hal punya bro. hehehe

LeYha : Harini ada turun kawad tak?

Hafiz : Lu punya toy ke? patut gua nampak ada liquid putih yang dah kering kat badan bnda tu

Luca : Mungkin adik angkat Ijok?

RoseHana said...

giler sehat.kuning lak tu..berjemur di tengah panas.maseh ade bau x?huhu

Aminah said...

heat stroke??? ahahhaahhaha...

aku.yang.koya said...

yg nih lu masak apa beb? masak merah? goreng kunyit je?

Khairi said...

woi blog ni bukan ke blog review blog org. yg ko review mengkarung ni pesal hahaha.

gua tggu lu punye next review.

menatam tu, ore kelate panggil 'pokko'

Mommy Lyna said...

ada gambar ke? apsal ai tak nampak?

hafizshinchan said...

toy kita ni