Friday, July 23, 2010

Gosip terkini dari brader diegooooo

Yo wassap korang? Apa bikin selama ini? Gua buat keputusan ingin update sebab malas nak kebumikan blog ini lagi. Ini sahajalah madah untuk gua buat pedajal kat orang lain tanpa perlu memperkenalkan diri kepada umum.

Gua perati ada beberapa perkembangan menarik berlaku dalam tempoh pertapaan gua. Pertama sekali, gua dapati blog yang menjadi pujaan lu orang semua, cik epal sudah jadi mendiang. Macam takleh nak ekses, apa cer sebenarnya? Adakah beliau sudah merasa annoyed terhadap diri sendiri lantaran itu membuat keputusan untuk tutup blog dia yang annoying tu?

Well, yang itu gua tak tau dan malas nak ambil tahu. Cuma kalau ada siapa2 yang tahu perkembangan dia silalah bagitau. Kot2 kalau dah mati ke, boleh gua sedekahkan fatihah. Gua harap dia bukan tutup blog disebabkan perangai dengki melayu-melayu macam lu orang. Bagi gua, blog dia walaupun tak sebest mana, tapi dia boleh mengumpulkan ramai pengikut. Sama macam mawi. Bukan best sangat nyanyi tapi bole menyebabkan makcik-pakcik yang kais pagi makan pagi sampai terbalik balik afundi beliau.

Dalam blog review gua, gua ada citer yang cik epal ni bubuh gambar dia yang heavily photoshoped. Sama level heavy macam fotoshop muka siamang jadi kereta ferari. Anyway, melalui kerja-kerja penyiasatan, gua telah dapat jumpa muka sebenar cik epal. Cekidaut guys...


Amacam, nice kan? Kawan ni suka Hangin Out wa cakap lu. Memang happening betul life ko wahai cik epal.

......................................

Gua came across satu blog ni yang ada buat blog review jugak. Gua tak berapa paham konsep dia sebab gua tak berapa selera nak baca. Bahasa yang digunakan terlalu gay untuk seorang lelaki. Adakah gua akan review blog dia? Gua rasa gua malas.

Cerita pasal blog review, gua pun dah lama tak dapat modal blog mana gua nak pilih....... until yesterday. Blog yang tersebut ini terlalu annoying sampai gua rasa nak mencederakan diri sendiri menggunakan pongkes selepas baca. Ya benar wahai luorang-luorang sekalian. Impak blog ini terlalu dahsyat pada pengamatan gua. Bahasa tunggang langgang, lawak macam sundal bolong, tulisan kejap besar kejap kecik secara tidak terurus. Ianya terlalu mengganggu emosi. So, siapa suruh gua masuk blog dia kan??

Menambahkan kedahsyatannya, pengikut taksup pun ramai jugak. Gua rasa memang betullah dunia ni nak kiamat.

Citer banyak tak guna pun beb.. Gua update lagi karang...

No comments: