Monday, April 12, 2010

Preview : Blog Review 7

Nama blog : xxx
Konsep : Blog gambar kiut tapi cerita berterabur
Bahasa : Bahasa gadis melayu terakhir
Followers : 62 orang
Last Update : Semalam
Rating : xx bintang

---------------------------------------------------------------------------

Issabella adalah kisah cinta dua dunia
mengapa kita berjumpa
namun akhirnya berpisah
siang jadi hilang
ditelan kegelapan malam
alam yang terpisah
melenyapkan sebuah kisah....


Lagu Issabella berkumandang di sekeliling gua, setiap kali gua membelek blog ini. Bukan disebabkan blog ini mengandungi auto song yang sangat annoying itu. Tapi kerana setiap kali gua memandang matanya yang galak itu, hati gua terus ada taman. Lantas, lagu Issabella secara automatis akan membuat keputusan untuk bergentayangan ni telinga gua.

Dia cantik. MasyaAllah, memang cun sangat. Kalau dibandingkan dengan gua, memang macam langit dan bumi bezanya. Maklumlah, gua kacak dan dia cantik, memang jauh sangat kan bezanya itu. Kalau berdiri sebelah-sebelah, mesti ramai minah yang akan jeles tengok gadis ni dapat berdiri sebelah gua.

Blog ini adalah kategori blog cerita pasal kehidupan lesbian. Eh yeke? Gua sebenarnya tak berapa jelas dengan sex orientation gadis manis ini. Dalam blog beliau, serba sedikit gua dapati, unsur-unsur lesbian itu ada, walaupun dikaburi oleh fake boyfriend. Macam biasa, gambar memang memenuhi segenap ruang blog. Gaya biasa adalah gambar muncung, sambil tangan menunjukkan jari telunjuk dan jari tengah yang dirapatkan ke pipi. Hasilnya, rupa paras kiut yang luar biasa.

Cara gua mengenali blog ini sememangnya lain daripada gua jumpa blog-blog lu orang semua. Inilah satu-satunya blogger yang ........

*****

8 comments:

apaiyapalot! said...

hoy.ape ni.cite tergantung.cit

suamihanyisterizuki said...

a'ah..

slalu ade link ke blog yg di review...uhhh

cHeQgu sQema said...

mn link??? nak gak tengok kesahihan review

BraderDiego2 said...

Buat masa sekarang, biar gua nikmati sorang-sorang dahulu

HafizChan said...

ah u nikan...buat i sentap je. layan sorang-sorang je. dasar nokssss

Luca De Ketiak said...

ni lu ke orang lain tulis.

pidomat kata braderdiego da malas tulis blog.

baik lu cakap lu sape.

p/s: sms gua link blog dia..

BraderDiego2 said...

Rileks semua. Gua akan umumkan blog beliau pada 21 April 2010.

Dijamin hot gitew, uolls

phish said...

ahhhhhh...dh 21 ni..cpt...pnat gua menantiii