Thursday, August 20, 2009

Gua Macam Lama Pula Tak Post

Gua lalu lalang kat opis gua pada satu pagi yang tenang. Ofismate gua tanya - woi, lu punya blog suda mau tutup ke?

Lepas habis main badminton semalam, ex-opismet gua macam tanya - lu punya blog aphal takde post baru?

Baru gua sedar yang gua dah agak lama tak usha blog gua ni. maklumlah gua terlalu kebizian dengan aktiviti-aktiviti harian gua. Dulu gua hanya main mafia wars saja. jadi, bolehlah gua curi-cuti masa update blog. masalahnya sekarang, bukan sahaja mafia, malah game restorant city dan farmville. Game-game ini telah demand masa yang lebih untuk konsentrasi dan membuat strategi.

Nampak gaya, gua mcm sudah berada dalam kesesatan yang nyata. sebelum keadaan menjadi semakin kritikal, gua updatela sket2 dulu ye.

Gua masukkan sekali link dari tiub-engkau punya website yang gua rasa keterlaluan lucunya. tapi dengan syarat lu orang kenalah paham bahasa inggeres. kalau tak, lu ternganga je.

So, citer banyak tak guna... lu orang layannnn


video


video

1 comment:

Cik LeYha~~~ said...

masukkan tazkirah raamadhan ker...
hhhehehe