Thursday, January 7, 2010

Salam dari Eropah timur..

Blog tidak dapat diteruskan dalam masa sebulan ni disebabkan gua berada di negara yang perkhidmatan internet seolah-oleh melepaskan batuk di tangga, kentut dalam lif, berak tak flush, dan sebagainya yang membawa maksud 'gampang'.

Sebagai mengisi masa lapang, gua buat kerja part time membungkus salji dlm plastik kecik sebagai survenir rakan-rakan gua di Malaysia.

Jumpa lu orang lagi pada masa-masa akan datang...

4 comments:

~~jaNnah!~~ said...

bro..knp la lu xdek time nii
wa nk lu bc blog minah fantasi tu..kompem lu muntah berhari2.hahaha

ana said...

eh selamat menempuhi hari2 yang gembira bermain salji..reserve satu pack utk aku ok!

FdausAmad said...

Perangai macam gampang.
Kirim salam dekat Todd..
suruh dia mandi,jgn ikut perangai budak local.

hafizshinchan said...

Penguin masak merah dah pekena lum