Thursday, November 26, 2009

Blog Review 3 : Blog Putih Suci Murni

Nama Blog : Jiwa Kacau
Konsep : Tak kelihatan
Bahasa : Ada sedikit bahasa Melayu dan sedikit bahasa Inggeris.
Followers : Tak kelihatan

----------------------------------------------------------------------------------

Jiwa gua dah setat kacau sejak melayari blog ini. Adakah mata gua dah kabur, atau blog ni memang betul-betul kosong?

Boleh korang tolong verify kan tak?

7 comments:

Sang Pemimpi said...

MMG BETUL2 KACAU TUH

aishah_conteng_je said...

ada pulak review blog kosong. eh, blog jiwa kacau ni dulu bukan banyak entry ke?

Nurul Harun said...

hahaha, kelakar betul la!!

hafizshinchan said...

bro review la blog aku..aku lanje kau shawl selai. warna pink

Khairi said...

adeh la wei. ape ke hal amik blog tak de org tuh hahahaha. series shit jiwa kacau.

adrinaqamarina said...

hoho~
klakar la...
byk je yg blog cmtu...
ge gak stu owner tu wat 28 blog kosong je...
ntah pe2 ntah...
=p

Anonymous said...

Who else thinks that Russia bears walking the streets, and the vodka flows like water?
And anyone can know that in this country the most beautiful girls?