Wednesday, March 3, 2010

Penerangan

Nampaknya korang masih biol lagi fikir pasal entry aku sebelum ini. Takpe, aku kasik korang masa untuk bertenang. Aku pulak dah habis baca semua entry yang dego tulis sebelum ni. Kesimpulannya cuma satu - pemalas. Dalam sebulan cuma ada 8 entry je yang paling banyak. Malas macam arnab. Ada hati nak jadi kaya pula tu yang aku heran.

Aku penah jugak tanya kenapa tak taruk add nuffnang ke, adsense ke, korang tau apa dia tanya aku balik?

"Camne nak taruk? Dan apa faedah yang gua dapat?" rasa macam nak melurukan kaki ke arah perut dia je time tu.

Ok dah lupakanlah dego tu yek. Korang tumpukan perhatian kat aku pulak, si braderdiego2. Aku pun tak kurang tampan jugak.

Nway, apa yang biasanya korang cerita dalam blog ek??

yang benar,
braderdiego2.

6 comments:

cHeQgu sQema said...

sayer simpati dengan brader diego yg dulu =(

kareem said...

kasi pulang la diego dulu.Ko culik die bukannye makbapak die kaye pun...kahkahkah...

Cerita apa dlm blog?-Lu try la cerita pasal sluar dlm ke, pasal tuala wanita ke, pasal berus gigi yg dh tak tegak ke, pasal ape2la...

jijah said...

nak citer apepun xkisah bro..
tp gua nak braderdiego semula..

PULANGKAAAAANNNNN ..

phish said...

wat cm brader diego..review blog org....hishhhh..brader diegoooo...mane ko.......

Brader Diego said...

Semua diharap bertenang. Kalau dia masih berminat, aku mintak dia jd penulis tamu hujung minggu ye..

nabila said...

aik..asal mcm da kurg hangat da niiiii