Friday, March 26, 2010

Kejutan

Hari ini bangun pagi lambat macam biasa. Tak gosok baju macam biasa. Subuh gajah macam biasa. stokin hilang macam biasa.

Masuk opis lambat macam biasa. tak bawak beg macam biasa sebab taknak kantoi. dah sampai, breakfast macam biasa. lepas tu makan multivitamin dan fish oil macam biasa.

Duduk meja tengok meja bersepah macam biasa. dokumen engineering terlonggok macam biasa. review macam biasa. sambil sambil dengar lagu macam biasa.

boring boring ajak member isap rokok kat bawah macam biasa. borak borak kosong macam biasa. naik ofis, gosip gosip dengan akak clerk macam biasa. makan biskut ofis macam biasa.

Lunch hour balik rumah macam biasa. tapau makanan dari kedai biasa. makan macam biasa. Solat jumaat macam biasa. khutbah pun macam biasa. ngantuk masa khutbah macam biasa.

balik opis balik lambat macam biasa. tengok akak-akak clerk sok sek sok sek macam biasa.

aihhhh....

tiba-tiba....

.
.
.
.


"SUPRISEEEE.... hepi besday tu yuu.. hepi besday tu yuu.. hepi besday tu brader diego two.. hepi besday tu yuuu... " sambil bawak kek sekret resepi yang ada lilin menyala nyala..

gila babi luar biasa. sepanjang hidup aku, inilah pertama kali orang buat sambutan besday mengejut kat aku. cibai.. blushing pulak aku. aku sampai tak tau nak buat apa. "weh, tiuplah lilin tu" baru aku tau lilin yang menyala-nyala tu sebenarnya untuk ditiup sampai padam.

anyway, hepi besday yang ke ehek ehek kepada diri sendiri. semuga makin siuman pada masa-masa mendatang....

yang benar,
braderdiego2

4 comments:

cHeQgu sQema said...

so, hepi besday, semoga panjang umo murah rezeki.. (nih ayat mcm biasa jugak)

fecca said...

hePpi beday BraderDiego!!


means, BraderDiego = BraderDiego2 kan?


wakakkakakakkaka!

phish said...

selamat hari lahir....

adrinaqamarina said...

heee~
hepy belated bufday jugak untuk kamo...
yang ke bpe neh?