Tuesday, March 2, 2010

Pengambilalihan

Yo korang semua. Mulai harini, aku telah rampas blog ni dari dego. Dia dah malas nak menaip. Nak konsentret keje katanya. Dego suruh aku tuka konsep blog ini kepada blog berunsur manja, islamik dan informatif. Aku cakap balik tengoklah kalau aku rajin nanti.

Benda pertama yang aku buat adalah tukar password blog ni. Aku kasik hint kat dego. Password itu adalah 'janganharapXXXXXX' tapi dalam bahasa vietnam. XXXXXX itu mewakili nombor pin kad ATM aku. Jadi, kalau teringin nak login, silalah carik sendiri, jangan malas-malas.

So, dego ni rajin review blog orang ye. Kalini biar aku yang review blog ko sendiri yang sekarang ni dah jadi blog aku. Pendek kata, biar aku review blog aku sendiri yang ditulis oleh dego sebelum ini. Kalau nak pendek lagi, aku nak review blog ini.

1. Blog ini hampeh, buang masa dan kecah.
2. Blog ini tiada sebarang faedah.
3. Blog ini tidak menarik.

Sekian.

Anyway, dego kem salam korang semua. Dia berdoa hidup korang ceria selalu. Dia pesan jugak, jangan buang masa baca blog braderdiego. Perangai busuk hati tak ubah

Semoga korang semua dapat bersama-sama aku sehingga aku boring tulis blog dan menyerahkan blog ini kepada kutu yang lain.

zassssssss.....

yang benar,
braderdiego2.

5 comments:

FdausAmad said...

ni ape hal ni?

cHeQgu sQema said...

aikkk?? huhuhu... lama tunggu xupdate

eJAI said...

jadah ape nih

phish said...

alaaa..anak haram btol..kami mahu brader diego...brader diegoooo..hahaha

Brader Diego said...

Fdaus : Ni namanya pengambilalihan

Chegu susahnakeja : biasalah pemalas

ejai : Jadah ni namanya pengambilalihan

phish : dia sudah meninggalkan kita semua. sobb sobb